Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 

Αρθρογραφία

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 15:31

Τα αυτονόητα αδέλφια….

Του Βαλάντη Λιόλιου

 

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν είμαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω. Εν έτει 2017 στη Νάουσα, Κυριακή μεσημέρι και σε μια αγροτική περιοχή  όπως είναι η Γάστρα, η πανέμορφη περιοχή των περισσότερων οινοποιείων, όπου υπάρχουν όμως και σπίτια όπου κατοικούνται, δεν  υπάρχει ούτε σταγόνα νερό.

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 22:30

Οι νύχτες σκαλώνουν κάπου

Της Μαρίας Νικολάου*

 

Υγρές, παγωμένες. Είναι ο χειμώνας, που απλώνει καταχνιά, σύννεφα και κρυάδα. Είναι που μέσα μας η Άνοιξη δεν κάνει χαρά αληθινή. Ψάχνω με το μάτι από στέγη σε στέγη. Κι όταν δεν βλέπω καπνό ο νους σκαλώνει, σαν τον Χειμώνα που περπατά νωχελικά, τόσο που παγώνει το βήμα του.

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 11:13

Προβλήματα επιβίωσης

Του Γρηγόρη Σακαλή

 

Η Νάουσα, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Αποβιομηχάνιση, ανεργία, κάθετη πτώση του τζίρου των μαγαζιών, υπερφορολόγηση. 

«Μετά το κατάπτυστο, προσβλητικό και συκοφαντικό δελτίο τύπου του Δήμου και μετά από αίτημα  όλων των συναδέλφων του παλιού ΔΣ της ΚΕΔΗΠΟΝ, που σπιλώνονται  απίστευτα με αυτό ενώ δεν έχει φαγωθεί ούτε ένα ευρώ από το ταμείο της Επιχείρησης, μαζευτήκαμε στο  γραφείο μου  όχι για κανέναν πολιτικό  ή διαδικαστικό λόγο, αλλά για να δώσουμε την πρέπουσα ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους συκοφάντες.

"Όπως είναι γνωστό, υπήρξα Διευθύντρια της ΚΕΔΗΠΟΝ. Λόγω ακριβώς αυτής της υπηρεσιακής μου σχέσης, ο γενόμενος έλεγχος από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στο πόρισμά της για το έτος 2010 μου αποδίδει ευθύνη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ (de jure),  όχι δηλαδή γιατί κάτι έκανα, αλλά απλώς επειδή κατά το χρόνο που βρέθηκαν τα όποια προβλήματα, ήμουν Διευθύντρια.

Σελίδα 1 από 27
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter