Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 19:23

Το City Walk έφθασε….Χαλκιδική!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σχόλιο και τις φωτογραφίες μας της έστειλε αναγνώστης της «Ν» ο οποίος επισκέφθηκε το Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής και επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος. Τα σχόλια είναι όπως πάντα δικά σας.

«Το τζιπ στην φωτογραφία είναι κρατικό.  Ανήκει στο λιμενικό σώμα- Ελληνική ακτοφυλακή.  Και στον λιμενικό σταθμό του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής ο οποίος υπάγεται διοικητικά στο κεντρικό λιμεναρχείο Ιερισσού Χαλκιδικής.

Όπως βλέπετε  είναι παρκαρισμένο παράνομα κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο και ενώ ακριβώς δίπλα φαίνεται καθαρά ότι έχει άνοιγμα παρκινγκ, παρόλα αυτά   το λιμενικό παρανόμησε.  Εμποδίζοντας την διέλευση των πεζών αναγκάζοντας τους να κατεβαίνουν στον δρόμο που είναι πάρα πολύ στενός καθότι μονόδρομος με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η παρανομία έγινε το Νοέμβριο  του 2015 και δυστυχώς  πρόσφατα προχώρησε πάλι το τζιπ του λιμενικού για δεύτερη φορά στην ίδια παρανομία, όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία.

Πιστεύω, πως επειδή και στην Νάουσα συμβαίνει αυτό το φαινόμενο με παρανομίες από κρατικά οχήματα είναι καλό να δημοσιεύονται τέτοια θέματα για να μπει μια τάξη»

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Σχετικά Άρθρα