Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 10:41

Τριτοκοσμικές εικόνες…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μίνι χωματερή υπάρχει ουσιαστικά αυτή τη στιγμή, ακριβώς έξω από την είσοδο του προσωρινού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Νάουσας στην Πλακένια.

Τη στιγμή που η πρώην χωματερή βρίσκεται σε στάδιο ανάπλασης, στην πάνω μεριά όπου λειτουργεί ο προσωρινός Σταθμός Μεταφόρτωσης η κατάσταση είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική.

Δεν ξέρουμε αν ο όγκος των σκουπιδιών έχει να κάνει με το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες δεν υπάρχουν πλέον κάδοι έξω από το Σταθμό Μεταφόρτωσης αλλά σίγουρα δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό το χάλι. Προφανώς ευθύνες υπάρχουν και από τους πολίτες που ρίχνουν ανεξέλεγκτα σκουπίδια και μπάζα εκεί αλλά και ο δήμος πρέπει να μεριμνήσει και τα μαζέψει ή να ξαναβάλει κάδους ή να βρει μια λύση.

Σημειώνουμε φυσικά πως πρόκειται για τον δρόμο που οδηγεί στη Σχολή Αριστοτέλους και πως εκτός από τα σκουπίδια στο χώρο υπάρχουν αδέσποτα (σκυλιά και γάτες) τα οποία κάποιοι δυστυχώς παρατούν διότι τα βαρέθηκαν…

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα