Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 21:18

Κακή συνεννόηση;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για κάποιο λόγο, ο οποίος μπορεί να οφείλεται σε κακή συνεννόηση του δήμου (;), της Επιτροπής Καρναβαλιού (;) και του διευθυντή του Λαππείου Γυμνασίου (;), το Λάππειο Γυμνάσιο, όπου κανονικά η αυλή του  χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης τις Απόκριες (την πρώτη Κυριακή και το δεύτερο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς)  ήταν κλειστό σήμερα Κυριακή.

Ανοικτό λοιπόν ήταν μόνο το 1ο Δημοτικό από το οποίο όμως πρόσβαση υπήρχε μόνο από την Πλατεία Καρατάσου προς την οδό Βενιζέλου. Προσέξτε όμως, η Αστυνομία  είχε κλείσει το κέντρο της πόλης με συνέπεια οι επισκέπτες που ήθελαν να παρκάρουν για να παρακολουθήσουν το δρώμενο να μην έχουν πρόσβαση, ενώ η Αστυνομία τους κατεύθυνε από την Πλατεία του Αγίου Μηνά προς το Λάππειο Γυμνάσιο το οποίο ήταν… κλειστό.

Σε ερώτηση μας στον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μάντσιο στο δημαρχείο δήλωσε άγνοια για το γεγονός ενώ ο Σταύρος Ζάχος πρόεδρος της Επιτροπής Αποκριάς μας είπε πως το γεγονός οφείλεται πιθανώς σε κακή συνεννόηση με τη διεύθυνση του Λαππείου Γυμνασίου το οποίος θα έπρεπε να ανοίξει την πόρτα και να χρησιμοποιηθεί ο χώρος ως παρκινγκ.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα