Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 20:10

Να τοποθετηθούν φανάρια πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Το σχόλιο μας το έστειλε ο συμπολίτης μας Αθανάσιος Τορμπαντώνης και αφορά το γνωστό πρόβλημα που εξακολουθεί να υπάρχει στη διασταύρωση πριν από τα φανάρια στη Νάουσα.

«Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια πρόταση-παράκληση. Πριν τη διασταύρωση με τα φανάρια για Νάουσα, αυτή την περίφημη με τις πέντε πινακίδες STOP. Αφού δεν βάζουν κι εκεί φανάρια, μήπως θα έπρεπε να σταθμεύει κάποιο περιπολικό και να κάνει εκεί τους ελέγχους κι όχι μόνο, αλλά και να γράφει όσους περνούν τα STOP προλαμβάνοντας και τυχόν ατυχήματα. Αντί να στέκονται στο ύψος του γηροκομείου ή όπου αλλού

Για το θέμα έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν αλλά απ ότι φαίνεται η κακή μας νοοτροπία ως οδηγοί , η γαϊδουριά μας και ο ωχαδερφισμός μας κάνει αν μην βλέπουμε τα πεντακάθαρα STOPπου υπάρχουν.

Δυστυχώς, πολλοί οδηγοί ( και το έχουμε διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές ιδίοις όμμασι) που βρίσκονται στην  παλαιά επαρχιακή οδό δεν σταματάνε στα STOP και συνεχίζουν ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ καθώς στα δεξιά τους  υπάρχει ο δρόμος που οδηγεί  στο κομμάτι του Νέου Οδικού Άξονα το οποίο έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Λύση δεν φαίνεται να υπάρχει, έχουν γίνει ήδη ατυχήματα για να μην έχουμε δυστυχήματα και να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες  ζωές καλό θα είναι να σχεδιαστεί άμεσα αν αυτό είναι εφικτό, η τοποθέτηση φαναριών στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.