Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 23:26

Μα είναι δυνατόν;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες και το σχόλιο μας τα έστειλε αναγνώστης της «Ν» και αφορούν τη σιδηροδρομική διάβαση που πρέπει να περάσει κάποιος για να επισκεφθεί τους Μακεδονικούς Τάφους Κρίσεως και Ανθεμίων στον Αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας.

Προσέξτε τι μας γράφει ο αναγνώστης μας.

«Λοιπόν αυτό το χάλι είναι περίπου 7-10 μέρες. Οι μπάρες κάτω και περνάμε με την ψυχή στο στόμα μην περάσει το τρένο. Είναι οι Μακεδονικοί τάφοι, μετά τον Σίνο, τα φώτα αναβοσβήνουν μόνιμα και η μπάρες είναι πάντα κατεβασμένες σε τουριστικό μέρος. Πόσο ωραίο θέαμα για τα τουριστικά λεωφορεία που επισκέπτονται τα αρχαία.

Για μία ακόμη φορά τα συγχαρητήρια μας για την νεοελληνική παράνοια του ελληνικού κράτους. Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο υπεύθυνος. Φανταζόμαστε ο ΟΣΕ. Και ρωτάμε τι περιμένουμε αλήθεια; Να θρηνήσουμε θύματα; Η εικόνα σας αρέσει; Δεν υπάρχει σωτηρία..

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.