Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 12:40

Τρισδιάστατη διάβαση στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παρότι οι εικόνες δείχνουν να  είναι τραβηγμένες από μια πόλη της Κεντρικής Ευρώπης, κι όμως είναι στην αγαπημένη μας Νάουσα. Ναι,  την ώρα που οι περισσότεροι οδηγοί δεν σεβόμαστε τις διαβάσεις των πεζών, οι καλλιτέχνες του Lobart Festival, Kostis Edi και Αλέξανδρος Τσάκωνας το τόλμησαν και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσικό.

Δημιούργησαν μια τρισδιάστατη διάβαση για πεζούς στο δρόμο προς το Γενικό Λύκειο, στο Σπήλαιο και απ’ ότι μας είπαν, θα γίνουν και άλλες στη Νάουσα σε συγκεκριμένα σημεία, σε συνεργασία με το δήμο, στο Νοσοκομείο, στο Χώρο Θυσίας και αλλού.

Επίσης, μας ανέφεραν πως η ιδέα ανήκει στο δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη και στον αντιδήμαρχο πολιτισμού Σταύρο Βαλσαμίδη και σκοπός είναι να δοθεί ένα στίγμα εξωστρέφειας και άλλης οπτικής για τη Νάουσα.

Ειλικρινά το ευχόμαστε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία. Επισημαίνουμε βέβαια πως ακόμη στη Νάουσα έχουμε να λύσουμε βασικότερα θέματα όσον αφορά τη συμπεριφορά των πολιτών, είτε έχει να κάνει με το πάρκιγκ, είτε με το σεβασμό του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας..

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.