Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 10:03

Εστιατόριο - Ταβέρνα "Αμπέλι - Έδεσμα"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εστιατόριο - Ταβέρνα "Αμπέλι - Έδεσμα"

http://www.naousanews.gr/images/stories/diafimiseis/ampeli_edesma/ampeli%20edesma%20flash%201.gif

Σε έναν πρόσφατα ανανεωμένο χώρο στο "Αμπέλι – Έδεσμα" έρχονται νέες ιδιαίτερες γεύσεις. Όταν ακούτε "Αμπέλι – Έδεσμα", στο μυαλό σας θα πρέπει να έρχεται δροσερή μπύρα και καλό κρασί και πεντανόστιμα πιάτα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. 

http://www.naousanews.gr/images/stories/diafimiseis/ampeli_edesma/ampeli%20edesma%201.jpg http://www.naousanews.gr/images/stories/diafimiseis/ampeli_edesma/ampeli%20edesma%202.jpg

Το κατάστημα ανακαινίστηκε πρόσφατα και αναδείχθηκε σε ένα από τα ομορφότερα της πόλης. Λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι οπού μπορείτε να απολαύσετε το τσίπουρο σας ή γιατί όχι και ένα ποτήρι καλό κρασί με εξαιρετικό μεζέ. Ωστόσο, δύσκολα θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη μεγάλη ποικιλία του καταλόγου με τα ψητά σχάρας αλλά και τα εξαιρετικά ψάρια, συνδυασμένα πάντοτε με δροσερή μπύρα και καλό κρασί. 

http://www.naousanews.gr/images/stories/diafimiseis/ampeli_edesma/ampeli%20edesma%20flash%202.gif

Στη Νάουσα αγαπάμε το καλό φαγητό και αγαπάμε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με αυτό. Είμαστε καλοφαγάδες. Θέλουμε τα φαγητά μας να είναι με αξέχαστη νοστιμιά. Θέλουμε να το χαιρόμαστε και η κάθε μπουκιά να έχει νόημα. Στο Αμπέλι Έδεσμα το αποδεικνύουμε καθημερινά προσφέροντας ότι καλύτερο μπορείτε να φανταστείτε κυρίως όμως φροντίσαμε να κρατήσουμε χαμηλά τις τιμές μας. Σας περιμένουμε καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι. 

http://www.naousanews.gr/images/stories/diafimiseis/ampeli_edesma/ampeli%20edesma%204.jpg http://www.naousanews.gr/images/stories/diafimiseis/ampeli_edesma/ampeli%20edesma%205.jpg

Μία μόνο φορά αρκεί για να αναδειχθεί το "Αμπέλι – Έδεσμα" το στέκι σας, συνώνυμο του καλού φαγητού. 


Εστιατόριο – Ταβέρνα 
"Αμπέλι – Έδεσμα" 
Γιώργος Ζιακάκης 
Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 – Νάουσα 
Τηλ.: 2332020233, Κιν.: 6972072008
https://www.facebook.com/images/fb_icon_325x325.png

 

Σχετικά Άρθρα