Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 18:39

Η δικαίωση του Γιώργου Φουντούλη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μόνο χαρά και δικαίωση μπορεί να νιώθει ο Γιώργος Φουντούλης με την  έγκριση χρηματοδότησης του Νέου Δημαρχείου στη ΒΕΤΛΑΝΣ, στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα από το Νοσοκομείο Νάουσας, μια είδηση που  είναι σαφώς  σημαντική , καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο έργο το οποίο θα αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής των πολιτών και θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τον αγαπημένο μας δήμο.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ και πρώην αντιδήμαρχος Νάουσας ήταν ο πρώτος ο οποίος είχε προτείνει  και οραματιστεί τη μεταφορά και κατασκευή  του νέου δημαρχείου στη ΒΕΤΛΑΝΣ στο συγκεκριμένο κτίριο το 2004.

Αν θυμόμαστε επίσης σωστά, τότε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο είχε μεταβεί στο κτίριο και ο Γιώργος Φουντούλης είχε αναπτύξει την πρόταση του. Τότε η πρόταση του δεν προχώρησε, αλλά όπως λένε κάλλιο αργά παρά ποτέ. Τώρα είμαστε σίγουροι πως νιώθει δικαιωμένος που η πρόταση του θα γίνει πραγματικότητα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Να κλαίμε ή να γελάμε;
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"