Αρχείο


Αυτοδιαψεύδεται ο κ.Δήμαρχος με τα δύο έγγραφα τα οποία έστειλε και είχαν ως θέμα τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2014, στο ένα: Με αρ.πρ. 7247/ 10-03-΄14, το οποίο μου κοινοποιήθηκε και αφορά την κατάργηση της προμήθειας στεφανιών για τις εθνικές επετείους ο κ.Δήμαρχος για να μας πείσει ότι η απόφασή του είναι νόμιμη και ηθική μνημονεύει ένα έγγραφο του ελεγκτικού συνεδρίου που βρήκε στο διαδίκτυο.
 Το έγγραφο αναφέρεται στο δήμο Πειραιά και είναι του 2008, όπου προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την αγορά (30) δάφνινων στεφανιών, και φυσικά καλώς τους τα απόρριψαν. Θεωρώ σκόπιμο να σας αναφέρω ότι εδώ και (3) χρόνια ο Δήμος Νάουσας αγοράζει από (1) δάφνινο στεφάνι για κάθε κοινότητα (Πως τα αγοράζαμε μέχρι τώρα;). Από εδώ και πέρα λοιπόν θα αγοράζεται μονάχα ένα (1) στεφάνι για τον κ.Δήμαρχο και για όλες τις κοινότητας απολύτως τίποτα.
Στο άλλο έγγραφο του δήμου με αρ. πρ. 6798/ 06-03-΄14 και αφορά την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εορτής, αναφέρεται σαφέστατα ότι θα γίνει κατάθεση στεφανιών σε όλες τις κοινότητες, τα οποία στεφάνια όμως δεν λέει ποίος θα αγοράσει.
Δεν αναφέρεται πουθενά στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ότι στην Τ.Κ. Χαρίεσσας έγινε κατάθεση στεφανιού, ως οφείλαμε, από τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η.. Εγώ απλώς ενημέρωσα τους κατοίκους, ως όφειλα, ότι δεν μπορώ να καταθέσω το στεφάνι διότι ο δήμος θα αγοράζει πλέον μόνο ένα στεφάνι και αυτό για τον κ.Δήμαρχο.
Επομένως ποιος πραγματικά παραπληροφορεί τους κατοίκους;
Άλλο πράγμα η ενημέρωση και άλλο η παραπληροφόρηση. Αλίμονο μας εάν καταργήσουμε αυτόν τον ελάχιστό φόρος τιμής προς όλους αυτούς που τα έδωσαν όλα για να λέγεται σήμερα η Νάουσα ¨Ηρωική Πόλη¨.
 
Γεωργιάδης Σταύρος
Πρόεδρος Τ.Κ.Χαρίεσσας