Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 20:31

Η Λαϊκή ετυμηγορία της 26ης Μαΐου 2019

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 τέθηκε στην κρίση του ΛΑΟΥ η ανάδειξη των αντιπροσώπων μας στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Με τον δικό του τρόπο, δημοκρατικά και καίρια, ο Λαός επέλεξε τους εκλεκτούς του στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του στην κυβέρνησή μας.

Ευχαριστώ  θερμά όσους  συμμετείχαν  στην εκλογική διαδικασία εκφράζοντας την πεποίθησή τους.

Αναφερόμενος ειδικότερα σε όσους μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους,  θέλω κατηγορηματικά και απερίφραστα  να τους βεβαιώσω, ότι η επιλογή τους αποτελεί εντολή για τη συνέχιση του αγώνα μας: 

Της εξαιρετικά δύσκολης προσπάθειας που καταβάλαμε - μετά τη μακροχρόνια μετατροπή της πατρίδας μας σε αποικία χρέους - με ένα όραμα, την επιβίωση και την ευημερία της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού.

Η εκλογική διαδικασία αφορά σε μια συλλογική, δημοκρατική προσπάθεια των πολιτών με κύριο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό.

 

Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος

Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"