Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 20:58

«Ο Ασκός του Αιόλου»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

“Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση (31/10) με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Ασκός του Αιόλου».  Με χαρά είδαμε παλιούς και νέους συναγωνιστές να γεμίζουν την αίθουσα της εκδήλωσης για να παρακολουθήσουν την εξαιρετική αυτή παραγωγή. Το τέλος βρήκε άπαντες καθηλωμένους και εμβρόντητους από την καταιγιστική και αφοπλιστική παράθεση των δεδομένων της μεγαλύτερης αυτΑΠΑΤΗΣ του αιώνα. Της μεγαλύτερης ΑΡΠΑΧΤΗΣ που καπηλεύεται την ΑΓΝΟΙΑ του κόσμου για να περάσει επικοινωνιακά ως… «πράσινη ενέργεια» και ως δήθεν «επένδυση» την… «πράσινη» ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Το ΣΟΣ Βέρμιο πρώτο ανέδειξε την ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου υιοθετώντας το σλόγκαν «Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ». Διαχρονικός και διακαής μας στόχος και πόθος είναι να μην μείνει ούτε ένας ανενημέρωτος (συμ)πολίτης. Μόνο έτσι η αρχική μας σπίθα που είναι ήδη φλόγα θα γίνει πύρινη λαίλαπα να παρασύρει οποίους αεριτζήδες καταστροφείς τολμήσουν  να (ξανα)έρθουν για να τοποθετήσουν  τα ΤΕΡΑΤΑ στις πλάτες μας.

Ο αγώνας για την ενημέρωση του κόσμου συνεχίζεται ακατάπαυστα στα πλαίσια των προγραμματικών μας δράσεων. Επόμενος στόχος η δημιουργία ενημερωτικής εκδήλωσης που θα αφορά την χλωρίδα και πανίδα του Βερμίου”.

 

Από το «SOS» Βέρμιο