Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 10:07

Απάντηση του Αντώνη Λογγινίδη στο δελτίο τύπου της Φρόσως Καρασαρλίδου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Μετά τη δημοσιοποίηση του δελτίου τύπου της κας  Καρασαρλίδου Φρόσως στις 20/03/2019 για τη συνάντησή της με τη διοίκηση και το γιατρό του νοσοκομείου μας θα θελα να απαντήσω για αποφυγή παρεξηγήσεων.

    Ενημερώθηκα για τη συνάντηση τέσσερις ώρες πριν. Ηταν ο λόγος για τον οποίο δε μπορούσα να παραστώ γιατί βρισκόμουν εκτός νομού για προσωπικούς λόγους. Επίσης δε διευκρινίστηκε   με ποια ιδιότητα ήμουν καλεσμένος στη συνάντηση γιατί ενώ ήταν αδύνατο να παραβρεθώ ο ίδιος  σίγουρα θα με εκπροσωπούσε κάποιο άλλο μέλος του εφταμελούς Δ.Σ. Είναι αρχή μας σαν εργαζόμενοι να παραβρισκόμαστε σε όλα τα ραντεβού που μας καλούνε και ουδέποτε    αρνούμαστε, πόσο  μάλλον  όταν τη συνάντηση μας τη ζήτησε  τοπική βουλευτής».

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"