Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 17:43

Νοσοκομείο Νάουσας: Ενημέρωση για Μαιευτική Κλινική και Αξονικό Τομογράφο από Μαυρογιώργο και Πέρβου (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλήρη ενημέρωση για την πορεία του Νοσοκομείου Νάουσας, πραγματοποίησαν σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Τάκης Μαυρογιώργος και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν. Ημαθίας-Υγ. Μονάδα Νάουσας  Ιωάννα Πέρβου.

Αμφότεροι αναφέρθηκαν στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για την επαναλειτουργία ή όχι της Μαιευτικής Κλινικής, τονίζοντας πως το ζήτημα δεν είναι ακόμη ώριμο, διότι υπάρχει μόνο ένας μόνιμος γιατρός και ένας επικουρικός ο οποίος όμως δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε θα είναι στο Νοσοκομείο. Τονίστηκε επίσης πως και οι δυο επιθυμούν να ανοίξει ξανά η Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και οι ανάγκες. Ο κ. Μαυρογιώργος θύμισε μάλιστα πως το 2012 όταν έκλεισε η Μαιευτική Κλινική είχε 5% πληρότητα.

Για τον αξονικό τομογράφο υπογραμμίστηκε πως παρότι το ζήτημα «κόλλησε» στο ελεγκτικό συνέδριο, οι ενστάσεις έχουν απαντηθεί και στην επόμενη συνεδρίαση του ελεγκτικού στα μέσα Απριλίου,  το θέμα του αξονικού τομογράφου  της Νάουσας θα περάσει και από κει και πέρα θα χρειαστούν δυο μήνες για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του στη Νάουσα.