Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 16:08

Δωρεάν εξετάσεις και εκδήλωση για τον καρκίνο του δέρματος διοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια και ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

Διήμερο εκδηλώσεων με θέμα τον καρκίνο του δέρματος, την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωσή του και τη θεραπεία του, συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Βέροιας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 13-14 Απριλίου, στη Βέροια και περιλαμβάνουν:

 

Σάββατο 13 Απριλίου (ώρα: 16:00 - 21:00), στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», Βέροια)
100 άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν (δερματοσκόπηση- έλεγχος δερματικών σπίλων- ελιών) από εξαίρετους δερματολόγους που μας κάνουν την τιμή να στηρίζουν τον αγώνα μας αφιλοκερδώς. Η εξέταση είναι δωρεάν.

 

Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», Βέροια
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Καρκίνος Δέρματος: Πρόληψη – Έγκαιρη διάγνωση – Θεραπεία»
Είσοδος ελεύθερη.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

 

Με αφορμή τη διημερίδα ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαίτζίδης τονίζει: Ευχαριστώ τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας που δείχνει έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία του και παρέχει στο μέγιστο την επιστημονική συνδρομή του προς τους πολίτες της Ημαθίας όπως ευχαριστώ το ίδιο και τους εξαιρετικά καταρτισμένους γιατρούς της Ημαθίας που είναι πάντα παρόντες και διαθέσιμοι στις προσκλήσεις που τους κάνουμε για δράσεις κοινωνικής προσφοράς που διοργανώνουμε ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

 

Η υγεία είναι πάνω από όλα και κυρίως είναι για όλους, για τον καθένα, παντού. Αυτό φροντίζουμε να το κάνουμε πράξη από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, το κάνουμε με έργα και δεν μένουμε μόνο στα λόγια, τόσο ως περιφερειακή Ενότητα όσο και ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Και κάνοντας πράξη τη γεγονός ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται να έλθουν το Σαββατοκύριακο και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στο πλαίσιο της ενημερωτικής ημερίδας για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση – θεραπεία του καρκίνου του δέρματος.