Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 19:24

Καταγγελία – Διαμαρτυρία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ημαθίας Μονάδα Νάουσας

 

«Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Νάουσας καταγγέλλει τη διοίκηση του νοσοκομείου για πολλοστή φορά την άνιση μεταχείριση των δύο μονάδων Υγείας του νομού μας (Βέροιας-Νάουσας).

Την Παρασκευή 10/05/2019 διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου εργαζομένων στο Δ.Σ. του νοσοκομείου Ημαθίας.

Η διοίκηση του νοσοκομείου εφαρμόζει το Νόμο που απευθύνεται στις εκλογές και επιμένει να ισχυρίζεται πως δε μπορεί να παρεκλείνει από αυτόν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην τοποθετηθεί κάλπη στη Νάουσα παρά μόνο στη Βέροια.

Εμείς ζητάμε και πιστεύουμε πως είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση κάλπης και στη Νάουσα. Έχουμε απευθυνθεί  στην Ομοσπονδία μας, η οποία μας διαβεβαίωσε πως σε πολλά διασυνδεόμενα νοσοκομεία οι διοικητές πήραν την απόφαση να τοποθετηθούν κάλπες στις αποκεντρωμένες μονάδες για τη διευκόλυνση της διεξαγωγής των εκλογών. Επίσης θα υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση εργαζομένων στην κάλπη.

Ευελπιστούμε  να πάρει  η διοίκηση την ίδια απόφαση με αυτή που πήρε πριν λίγους μήνες για τη διεξαγωγή των εκλογών του Υπηρεσιακού  Συμβουλίου για τη τοποθέτηση κάλπης στη Νάουσα. Αναμένουμε να εφαρμοστεί η ίδια διάταξη του Νόμου που εφαρμόστηκε τότε για να διατηρηθεί το αίσθημα ισότητας ανάμεσα στις δύο Μονάδες και να μην νοιώθουν οι εργαζόμενοι ότι η Διοίκηση μεροληπτεί εις βάρος τους».

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γραμματέας

Αντωνης Λογγνίδης                                                                        Σοφία Θεοδωρίου