Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 08:32

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα των ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας "ΔΕΣΜΟΣ"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα με θέμα "ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ : Προκλήσεις - Δικτύωση - Συνεργασία", που διοργάνωσαν ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας "ΔΕΣΜΟΣ" το Σάββατο 12 Μαϊου 2018 στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας.

  Πολλοί οι ομιλητές, άριστα και επιστημονικά καταρτισμένοι, αλλά κύρια με έντονη κοινωνική ευαισθησία στο μεγάλο πρόβλημα της Ψυχικής Υγείας.
  Πολλά τα θέματα που αναπτύχθηκαν στα τέσσερα θεματικά τραπέζια, που άγγιξαν πολλά προβλήματα της καθημερινότητας των ψυχικά ασθενών αλλά και προτάσεις για μια καλύτερη ποιότητα στη ζωή τους και κύρια στην υπεράσπιση των αναφαίρετων ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

  Υπέροχη η εξυπηρέτηση και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών στο καφέ και το μπουφέ από το kafe΄ foyer του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας "ΔΕΣΜΟΣ".

   Το μεγάλο συμπέρασμα είναι ότι απαιτείται δραστηριοποίηση, δικτύωση και συνεργασία όλων των τοπικών φορέων που εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα στο θέμα της Ψυχικής Υγείας ( Πολιτείας, Αυτοδιοίκησης, Επιστημονικών φορέων, Κοινωνικών φορέων κ.ά.) για την προώθηση των θεμάτων της, τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών - φροντιστών τους.

  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν , ο καθένας από τη δική του θέση, στην πραγμάτωσή της.                              

 

                   Για τον Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας             Για τον Κοι.Σ.Π.Ε. «ΔΕΣΜΟΣ»

 

                                        Ο Πρόεδρος                                       Ο Πρόεδρος

                                    Γιώργος Σαλιάγκας                 Ηλίας Γραμματικόπουλος