Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 20:19

Επιτυχημένη η ενημερωτική ομιλία του Συλλόγου Διαβητικών στην Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Νομού Ημαθίας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα διαλέξεων Πολυχώρος Βέτλανς στη Nάουσα. Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη και πριν την ομιλία πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις σακχάρου σε όσους το επιθυμούσαν.

Στόχος της η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για την πάθηση καθώς επίσης και την πρόληψη.

Για την ημερίδα μίλησε αρχικά η κ. Μάγδα Ιωάννου και ακολούθησαν χαιρετισμοί.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Γλυκιά Ισορροπία» κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδη

Την ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου, στήριξαν καταξιωμένοι γιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων που σχετίζονται με το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου Ι και τύπου ΙΙ και σκοπό είχε την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μελών του Συλλόγου, αλλά και του ευρύτερου κοινού. Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Πρόεδρος της Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού Ελλάδος, ο Διαβητολόγος - Παθολόγος κος Μανές. Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι τρεις ομιλητές. Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Μανές, Διαβητολόγος -Παθολόγος Πρόεδρος της Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων διαβητικού Ποδιού Ελλάδος ανέπτυξε το θέμα "Διαβητικό Πόδι". Στη συνέχεια ο κ. Λάζαρος Δαβητολόγος –Παθολόγος ,ανέπτυξε το θέμα σακχαρώδης διαβήτης και θεραπευτική αντιμετώπιση αυτού, ενώ ο κύκλος ομιλιών έκλεισε με την πρόεδρο Ένωσης Γονέων παιδιών με διαβήτη Θεσαλονίκης,κα Τσαχαλίνα Φανή η οποία αναφέρθηκε στα δικαιώματα των διαβητικών.

  • Μερικά από τα συμπτώματα του διαβήτη τύπου-1 και τύπου-2 περιλαμβάνουν στοματικές μολύνσεις και υπερβολική δίψα.
  • Ο διαβήτης μπορεί να είναι μια δύσκολη ασθένεια ως προς τον εντοπισμό της, αλλά υπάρχουν ορισμένα προειδοποιητικά σημάδια που μπορείτε να προσέχετε πάντα.
  • Ο διαβήτης τύπου 1 και ο διαβήτης τύπου 2 είναι διαφορετικές ασθένειες, αλλά παρουσιάζουν παρόμοια συμπτώματα.

 

  • Αν δεν αντιμετωπιστεί, ο διαβήτης τύπου 2 μπορεί να επηρεάσει την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα, τα μάτια και τα νεφρά

Ο Σύλλογος επίσης ενημερώνει ότι ;όλη η ομιλία διατίθεται σε cdπληροφορίες στο φωτογραφείο Ιωαννίδη

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"