Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 15:34

«Στα όρια τους οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Νάουσας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Στα όριά τους έχουν φτάσει οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου (γιατροί και νοσηλευτές) με τα προβλήματα που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά.

Άλλη μια φορά νιώθουμε να παίζουν με τις αντοχές μας, λέγοντας μας πως ο αξονικός θα έρχονταν τον Δεκέμβρη και συνειδητοποιούμε πως πέρασε και ο Δεκέμβρης.

Η παθολογική κλινική κλείνει αυτές τις μέρες λόγω έλλειψης γιατρών. Τα παθολογικά περιστατικά διακομίζονται στη Βέροια με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται: ασθενείς, συνοδοί, ΕΚΑΒ, νοσηλευτές, γιατροί.

Φοβόμαστε να χαμογελάσουμε, να είμαστε αισιόδοξοι γιατί μετά από ένα καλό νέο ακολουθεί αμέσως το άσχημο.

Ανακοινώθηκε στη διαύγεια η πρόσληψη μιας γυναικολόγου γιατρού και φοβόμαστε πως η γιατρός θα πληρώνεται από το νοσοκομείο Νάουσας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νοσοκομείο Βέροιας. Δεν είμαστε θετικοί στην υπολειτουργία της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου Βέροιας αλλά, υπάρχουν άλλοι τρόποι να λειτουργήσει η κλινική εκεί. Υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να προσλάβει το νοσοκομείο Βέροιας δικούς της γιατρούς. Στη Νάουσα αντίθετα δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην αρπάξουμε την ευκαιρία να ανοίξει η μαιευτική κλινική αφού μας δίνεται η δυνατότητα  από το υπουργείο. Σήμερα ένας ακόμη γιατρός ,γιατί όχι σε έναν μήνα ένας ακόμη αφού μας διαβεβαιώνουν πως υπάρχει πρόθεση από το υπουργείο να ανοίξει η μαιευτική κλινική;

Δεν μπορούμε να δεχτούμε, όσο και να θέλουμε να δούμε θετικά τις εξελίξεις, πως κανένας παθολόγος από τη Βέροια δεν έρχεται να εφημερεύσει στη Νάουσα, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς. Την ίδια στιγμή που η διοίκηση απαιτεί οι γιατροί της Νάουσας να εφημερεύουν στη Βέροια, ζητά η Νάουσα βοήθεια εφημέρευσης και η απάντηση  είναι αρνητική.

Πόσο ακόμα να έχουμε την υπομονή ,την ψυχραιμία και την ευγένεια να βλέπουμε να θυσιάζεται το νοσοκομείο της Νάουσας και να μην αντιδράμε;

Απαιτούμε πλέον από την 3 ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας να κατανοήσουν πως για την επιβίωση του νοσοκομείου μας χρειαζόμαστε την αύξηση χρηματοδότησης του προϋπολογισμού από το 30% στο 40%.Πρόσληψη γιατρών και τον αξονικό τομογράφο.

Ζητάμε την συμπαράσταση και την εύρεση λύσεων στα προβλήματά μας από το Υπουργείο Υγείας, την 3η ΥΠΕ, τη διοίκηση του νοσοκομείου, τους βουλευτές μας, τον δήμαρχο  και όλους τους συμπολίτες του διευρυμένου δήμου μας».

 

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"