Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 18:20

“ Celebrating Christmas ”«Χριστουγεννιάτικη γιορτή»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (ΕΚΑΔΕΗ)καλεί τα μέλη και τους φίλους της την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας,  Βενιζέλου 29, 1ος όροφος, άνωθεν του εκκλησιαστικού βιβλιοπωλείου «Παύλειος Λόγος»στις  12:00 το μεσημέρι, στην Επιμορφωτική Ημερίδα-Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με την Σχολική Σύμβουλο Αγγλικής Ημαθίας-Πιερίας καΚιοκπάσογλου Καλλιόπη  με θέμα: “ Celebrating Christmas ” «Χριστουγεννιάτικη γιορτή».

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στην αγγλική γλώσσα από εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας καθώς και  “Christmas Readings” από τους Δρ Luke Prodromou & David Gibson.

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

 

Με εκτίμηση,

εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου,

 

Η πρόεδρος                                                                    Η γραμματέας

 

Ασικίδου Αναστασία                                             Παλασίδου  Αναστασία

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"