Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 18:46

Άγγελος Τσέλιος: Νέος, πετυχημένος και με διάθεση για προσφορά, υποψήφιος για το Επιμελητήριο Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Νέος, πετυχημένος επαγγελματικά αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου εδώ και πολλά χρόνια παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Αεικίνητος, καθώς ασχολείται με πολλά και όλα τα κάνει με επιτυχία. Από τη χονδρική και τη λιανική πώληση καφέ – ροφημάτων και τροφίμων σε Ημαθία, Πέλλα και Θεσσαλονίκη, μέχρι τη δική του μονάδα παραγωγής ροφημάτων στα Γιαννιτσά, οι πολλαπλές του δραστηριότητες ξαφνιάζουν ευχάριστα. Το γεγονός της υποψηφιότητάς για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας στις 3 Δεκεμβρίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπίκα «Επιχειρηματική Ανανέωση», ήταν επόμενο να έρθει, καθώς ο Άγγελος δεν επαναπαύεται ποτέ.

Άνθρωπος και επαγγελματίας από τους πιο αγαπητούς, όχι μόνο μεταξύ των συναδέρφων του αλλά και όλη την κοινωνία της Νάουσας και της Ημαθίας γενικότερα, ο Άγγελος πέρα από τη δική του δουλειά, στηρίζει και την αρραβωνιαστικιά του Ελένη Μπλιάτκα, η οποία ασχολείται επίσης με το εμπόριο.

Το βέβαιο είναι πως το Επιμελητήριο Ημαθίας, χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα και διάθεση για προσφορά και ο Άγγελος Τσέλιος είναι κατάλληλος.

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από τις 8:00 μέχρι τις 18:00 στην έδρα του, Κεντρικής 3 στη Βέροια.