Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 09:53

«Κυκλοφορώ… με ποδήλατο»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής, οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας πραγματοποίησαν σχετική βιωματική δράση στην αυλή του σχολείου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί επισκέφτηκε το σχολείο μας ο αστυνομικός της Τροχαίας κ.Χονδραντώνης Γεώργιος και αφού πραγματοποίησε ένα θεωρητικό εργαστήριο με τα παιδιά στην τάξη, στη συνέχεια βγήκαν στην αυλή όπου στήθηκε ένα μικρό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία μέσω της βιωματικής προσέγγισης και υπό την καθοδήγηση του κ.Χονδραντώνη να μάθουν και να δουν στην πράξη τον ασφαλή τρόπο κυκλοφορίας με ποδήλατα στο δρόμο.

Τη δράση αυτή παρακολούθησαν και οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου.

 

Η Διευθύντρια

Κουκουρίκου Αρεστούλα

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"