Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 13:07

Πλήθος κόσμου στο Σέλι και η περιφορά της εικόνας της Παναγίας (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Σέλι στην παραμονή εορτασμού του 15αύγουστου.

Το απόγευμα της Κυριακής, το χωριό έσφυζε από κόσμο απ’ όλη την Ημαθία και φυσικά από τη Νάουσα καθώς αρκετοί είναι οι Ναουσαίοι που έχουν σπίτι στο παραδοσιακό χωριό του Νομού μας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την περιφορά της ς εικόνας της Παναγίας το καθιερωμένο βλάχικο γλέντι στην πλατεία και το “after party” στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Στις επτά το απόγευμα οι επίσημοι και πολίτες συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία της Παναγίας, απ' όπου  ξεκίνησε η περιφορά της εικόνας στους δρόμους του χωριού. Μπροστά ήταν  η φιλαρμονική του Δήμου και πίσω η παλιά εικόνα της Παναγίας με τους επισήμους και πλήθος κόσμου.

Στη συνέχεια, καφετέριες  και ταβέρνες γέμισαν, ενώ στην πλατεία ξεκίνησε και το βλάχικο γλέντι με χορό, φαγητό και ποτό.

Η βραδιά πάντως, είχε και έντονο πολιτικό και προεκλογικό χαρακτήρα, καθώς παρόντες ήταν οι βουλευτές , Απόστολος Βεσυρόπουλος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Φρόσω Καρασαρλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας και Νάουσας αλλά και αρκετοί πολιτευτές οι οποίοι  έχουν ήδη εκδηλώσει ή αναμένεται  να εκδηλώσουν  την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εθνικές και δημοτικές εκλογές το 2019.