Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:55

"Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να εργαλειοποιεί κρίσιμα εθνικά ζητήματα. Η χώρα χρειάζεται μια υπεύθυνη και σοβαρή κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα εθνικά μας συμφέροντα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υπ. βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος την επικοινωνία και το διάλογο με τους πολίτες.

Η επιλογή του κ. Τσίπρα να συγκαλέσει το ΚΥΣΕΑ, για λόγους εντυπώσεων, βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Βεσυρόπουλου, ο οποίος μιλώντας προς τους πολίτες της Ημαθίας τόνισε:

«Η εθνική ενότητα είναι δεδομένη, όλοι οι Έλληνες είναι ενωμένοι απέναντι στις απειλές που εκτοξεύει η Τουρκία για τα εθνικά, κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του δεν έχουν ούτε το δικαίωμα αλλά ούτε και την δημοκρατική νομιμοποίηση για να εργαλειοποιούν κρίσιμα εθνικά ζητήματα. Την έχασαν με τους χειρισμούς τους στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Η θεατρική και για λόγους εντυπώσεων σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, είναι μία ακόμα προσπάθεια εργαλειοποίησης ενός εθνικού ζητήματος, τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας δεν έχει ενημερώσει κανέναν από τους πολιτικούς αρχηγούς. Υπενθυμίζω ότι, το ΚΥΣΕΑ είχε τρία χρόνια να συνεδριάσει και δεν έγινε καμία συνεδρίαση ούτε το 2017, ούτε το 2018, όταν η Τουρκία είχε εκδόσει NAVTEX για την Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε όταν είχε στείλει πολεμικά πλοία και υποβρύχια στην Κυπριακή ΑΟΖ. Είναι σαφής η σκοπιμότητα σύγκλησης του ΚΥΣΕΑ και μάλιστα με αυτό το τρόπο εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Τα εθνικά μας θέματα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να παίζει με αυτά ο κ. Τσίπρας και να τα χρησιμοποιεί, ως εργαλείο, στους κομματικούς του σχεδιασμούς. Η χώρα χρειάζεται μια υπεύθυνη και σοβαρή κυβέρνηση, που θα αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα τις προκλήσεις της Τουρκίας και θα υπερασπιστεί τα εθνικά μας συμφέροντα. Αυτή θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».