Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 13:37

Επίσκεψη Τάσου Μπαρτζώκα σε Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και Π.Υ. Βέροιας – Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τους Απόστρατους της ΕΛ.ΑΣ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις έδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/6/19) ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας.

Κατά την επίσκεψή του στην Δ.Α. Ημαθίας ο Τάσος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χρήστο Σιμούλη και συζήτησαν θέματα της Υπηρεσίας του, ενώ αμέσως μετά έγινε σε εγκάρδιο κλίμα συνάντηση με τη διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, της οποίας τυγχάνει και νομικός σύμβουλος. Όπως τόνισε ο κ. Μπαρτζώκας, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων και της αστυνομίας γενικότερα και σημείωσε ότι με τη ΝΔ στην κυβέρνηση θα δοθεί η απαραίτητη προσοχή στο τομέα της δημόσιας ασφάλειας, θα επιδειχθεί μέριμνα για τα λειτουργικά προβλήματα των υπηρεσιών και θα γίνουν άμεσα 1.500 προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ., όπως δεσμεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να ενισχυθούν οι αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα έγινε και η επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, όπου αρχικά συναντήθηκε με τον διοικητή αντιπύραρχο Νικόλαο Παλαμούτη και στη συνέχεια συνομίλησε με αξιωματικούς και πυροσβέστες της Υπηρεσίας. Ο Τάσος Μπαρτζώκας εξήρε το έργο των Πυροσβεστών και τους ζήτησε να έχουν συνεχή δίαυλο επικοινωνίας, ώστε να μπορεί προωθεί ζητήματα προς επίλυση αρμοδίως, καθώς τόνισε πως είναι – μαζί με την αστυνομία και το ΕΚΑΒ – οι άνθρωποι για τα δύσκολα, για αυτό και θα πρέπει η δουλειά τους να γίνεται όσο το δυνατόν πιο εύκολα, με κατάλληλο εξοπλισμό, μέσα κλπ.   

Μια μέρα νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής (23/6) ο υποψήφιος βουλευτής έδωσε, όπως κάθε χρόνο, το παρών στις εκδηλώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την «Ημέρα των Αποστράτων», θέλοντας να τιμήσει έτσι τους αποστρατευθέντες αστυνομικούς που για χρόνια πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην ασφάλεια του πολίτη. Να σημειωθεί ότι και στην Ένωση των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας είναι νομικός σύμβουλος ο Τάσος Μπαρτζώκας και μάλιστα πριν ένα χρόνο, κατά τον εορτασμό των 40 χρόνων της Ένωσης, του αποδόθηκε τιμητική πλακέτα από το Δ.Σ., ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις αφιλοκερδείς υπηρεσίες του.