Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 19:05

Επίσκεψη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Ημαθία και ομιλία στη Βέροια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην κατάμεστη αίθουσα της Ελιάς στη Βέροια μίλησε ο Πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της περιοδείας του στο Νομό καλεσμένος από την πολιτική επιτροπή  της ΛΑΕ του Νομού Ημαθίας.

 Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην ομιλία του αναφέρθηκε στη συνθηκολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ και ανέλυσε τους πραγματικούς στόχους και τις επιπτώσεις του 3ου μνημονίου που οδηγούν την παράδοση της χώρας στους δανειστές και σε ξένα κρατικά συμφέροντα. Ιδιαιτέρως κατήγγειλε  την επίθεση που δέχονται για ακόμη μια φορά  οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες  μέσα από το ασφαλιστικό και την φοροεπιδρομή, τη φτωχοποίηση μεγάλων κοινωνικών ομάδων και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχουν οι επιλογές της κυβέρνησης στην οικονομία.

 Παρουσιάζοντας το Πρόγραμμα της ΛΑΕ για τη ρήξη με την ευρωζώνη είπε χαρακτηριστικά ότι η χώρα είναι υπό κατοχή και η εναλλακτική που έχει επεξεργαστεί  η ΛΑΕ θα απελευθερώσει τη χώρα από τη δύνη των μνημονίων,   θα αποκαταστήσει την εθνική της ανεξαρτησία, θα δώσει τη δυνατότητα παραγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και θα ανοίξει το δρόμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφτηκε το πρωί συνοδευόμενος από την πρώην βουλευτή Λίτσα Αμανατίδου και κλιμάκιο της ΛΑΕ Ημαθίας το εργοστάσιο της Ζάχαρης στο Πλατύ, έδωσε συνέντευξη τύπου στη Βέροια και συναντήθηκε με εργαζόμενους της «ΕΝ ΚΛΩ».

                                                                      Από την Πολιτική Επιτροπή της ΛΑΕ Νάουσας

Σχετικά Άρθρα