Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 21:27

Επίκαιρη προεκλογική σάτιρα από τους Φίλους του Καρναβαλιού Νάουσας (φωτογραφίες και βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ξεκαρδιστικό και κυρίως επίκαιρο τρόπο, υποδέχθηκαν οι Φίλοι του Καρναβαλιού το Τριώδιο. 

Στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση στο στέκι νεολαίας, όπως κάθε χρόνο, οι εθελοντές και ερασιτέχνες «ηθοποιοί» των καρναβαλιστών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο θεατρικό που φέτος είχε θέμα (τι άλλο…) τις δημοτικές εκλογές. Με επίκεντρο τον αιώνιο ήρωα του Καραγκιόζη ο οποίος διορίζεται ως υπεύθυνος εκλογών από τον πασά, με μοναδική του δουλειά, να υποδέχεται τους υποψηφίους δημάρχους!

 

«Είναι ένα θεατρικό με έντονο προεκλογικό χαρακτήρα», είπε η πρόεδρος του συλλόγου Βαγγελιώ Καράμπελα «πιθανόν οι υποψήφιοι να αναγνωρίσουν σε κάποιον χαρακτήρα του θεατρικού τον εαυτό τους».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, έκοψε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου  και καθώς το φλουρί «έπεσε» στο Δήμο Νάουσας, ο Δήμαρχος έταξε επιχορήγηση άνω των 3000 € για το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει ο σύλλογος στον πολιτισμό της πόλης.

Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σταύρος Βαλσαμίδης και Δώρης Καρανάτσιος, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νάουσας Σοφία Καλπαξίδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Παρθενόπουλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και Γιάννης Μυλωνάς, ο διοικητής της Β’ Μοίρας Στρατού Αντισυνταγματάρχης Κωνσταντίνος Αναστασιάδης, κ.ά.