Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 09:31

Νυχτερινό ορειβατικό Σκι στα 3-5 Πηγάδια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα διαφορετικό γεγονός  έγινε το Σαββατόβραδο που μας πέρασε στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια .

 Ανάβαση με ορειβατικά Σκι  και από τη βάση του χιονοδρομικού στο Καταφύγιο της κορυφής στα 2005 μέτρα ,  και φυσικά μετά το ζεστό τσάι στο πολύ φιλόξενο περιβάλλον του σαλέ κατάβαση με φακούς κεφαλής.

 Με διοργανωτή του EVENT τον Παύλο Αϊβαζίδη και συμμετέχοντες τους Κώστα Στάρκα , Γιώργο Καισαρίδη , Αντώνη Μπιλιούρη , Δέσποινα Μάντσου , Αλέξη Ρίζο , Γιώργο Θεολόγη , Ιωάννα Τσαρνούχα , Νίκο Μπρούβαλη και Ευγενία Νοίδου  και με την κάλυψη του ιντερνετικού καναλιού Live Media όλα πήγαν ρολόι. Η ανάβαση αν και κοπιώδης ήταν ιδιαίτερα όμορφη με το φεγγάρι να φωτίζει τους σκιέρ αλλά ταυτόχρονα και με την γοητεία που έδινε η νύχτα στο εγχείρημα. Η δε κατάβαση υπέροχη με τους 10 σκιές και τους φακούς κεφαλής να διαγράφουν Ζικ Ζακ στις πίστες του χιονοδρομικού και να φαίνονται από μεγάλη απόσταση σαν φώτα που χόρευαν.

 Να πούμε ότι σε γενικές γραμμές η διαφορά με το Σκι κατάβασης είναι ότι ο εξοπλισμός του ορειβατικού σκι επιτρέπει την ανάβαση και την διάσχιση χιονισμένων ορεινών κομματιών χωρίς να χάνεις και την χαρά της κατάβασης με τον ίδιο εξοπλισμό.

 Οι συμμετέχοντες δήλωσαν γοητευμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο Σαββατόβραδο μιας και το χιόνι που έπεσε επιτρέπει και υπόσχεται ακόμα πολλά…όσο και αν κρατήσει.

 

Σχετικά Άρθρα