Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 10:19

Ενθουσίασαν οι ΜΕΛΩΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ στη Μουσική Βραδιά του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Στο Κέντρο «Ρέμβη» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/9 η μουσική βραδιά του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

  Ενθουσιασμένοι δήλωσαν οι πολλοί φίλοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΣΟΦΨΥ, ιδιαίτερα από το μουσικό σχήμα ΟΙ ΜΕΛΩΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, που με τις υπέροχες μελωδίες τους από το παραδοσιακό και έντεχνο Ελληνικό τραγούδι τους κράτησαν συντροφιά. Τραγούδι , χορός και διασκέδαση σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

  Ο Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Γιώργος Σαλιάγκας στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα θέματα της Ψυχικής Υγείας στη χώρα και την περιοχή μας, στις δραστηριότητες του Συλλόγου και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Στέγη Δημιουργίας.     Ευχαρίστησε το μουσικό σχήμα από την Κατερίνη που προσφέρθηκε να συμμετέχει στη βραδιά και όλους τους εθελοντές και φίλους του Συλλόγου που στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειές του και ζήτησε τη στήριξη όλων των φορέων και πολιτών γιατί  η Ψυχική Υγεία μας αφορά Ολους.

  Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Γιώργος Σοφιανίδης και ο Αστυνομικός Δ/ντής κ. Γεώργιος Τουλίκας.

Για το Δ.Σ.

 

        Ο Πρόεδρος                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

 

 

Γιώργος   Σαλιάγκας                                                           Μαρία Ντέντου

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"