Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 14:02

Το Νέο Ξενοδοχειακό Blog Του 100% Hotel Show, Έρχεται Να Μοιράσει Τεχνογνωσία Και Ιδέες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

by: Nikos S. Morantis

 

 

To 100% Hotel Show Blog, ενημερώνει μέσα από εντυπωσιακά άρθρα για όλα τα νέα και τις εξελίξεις της έκθεσης, αναλύει ξενοδοχειακά trends και παρουσιάζει νέες εταιρείες και λύσεις για ξενοδόχους

 

Από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση, το 100% Hotel Show έδωσε τεράστια έμφαση στην ανάπτυξη μιας σταθερής επικοινωνίας μεταξύ της έκθεσης και των επισκεπτών της, τόσο πριν όσο και μετά την ολοκλήρωση της κάθε διοργάνωσης. Τη σταθερή αυτή σχέση και επικοινωνία έρχεται να ενισχύσει το ολοκαίνουριο 100% Hotel Show Blog, που μέσα από σύγχρονη αρθρογραφία θα ενημερώνει τους επισκέπτες της έκθεσης για τις σχετικές δράσεις, ενώ θα παρουσιάζει ταυτόχρονα ξενοδοχειακά trends και λύσεις.

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η ύλη του 100% Hotel Show Blog θα αποτελείται από: 

 

Εντυπωσιακές παρουσιάσεις Εταιρειών και Λύσεων: Οι εξειδικευμένοι ξενοδοχειακοί σύμβουλοι θα μελετάνε εταιρείες που αφορούν τους ξενοδόχους και θα παρουσιάζουν Λύσεις ή Καινοτομίες, έτσι ώστε να βοηθήσουν στην καλύτερη ανάπτυξη των ξενοδοχειακών προϊόντων. Η κίνηση αυτή γίνεται με στόχο να γνωρίσουν οι επισκέπτες καλύτερα τις εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση, καθώς και να ανακαλύψουν χρήσιμα brands που δεν συμμετέχουν σε αυτήν, αλλά έχουν να παρουσιάσουν μια χρήσιμη υπηρεσία ή προϊόν.

 

Νέα της Έκθεσης: To 100% Hotel Show αποτελεί μια από τις πιο δραστήριες διοργανώσεις στην Ελλάδα, που εκτός από το advanced εκθεσιακό κομμάτι, παρουσιάζει και ενδιαφέροντα events και workshops που αφορούν την ξενοδοχειακή αγορά. Στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των επισκεπτών, θα παρουσιάζονται σε σταθερό ρυθμό τα νέα της έκθεσης, έτσι ώστε να μπορέσει το κοινό να παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις του θεσμού.

 

Industry News: Ο σύγχρονος ξενοδόχος επηρεάζεται άμεσα από τα νέα που αφορούν τον κλάδο. Το 100% Hotel Show, ως ο απόλυτα εξειδικευμένος θεσμός, φροντίζει για την έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με τα απολύτως σημαντικά και ενδιαφέροντα νέα. Σε συνεργασία με έγκυρους δημοσιογράφους, το Blog θα παρουσιάζει τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα νέα του τουρισμού.

 

 Hotel Design Awards: Τα Hotel Design Awards παρουσιάζουν ρεκόρ συμμετοχών, το επίπεδο των οποίων είναι υψηλότερο από ποτέ. Το 100% Hotel Show δίνει βήμα στα ιδιαίτερα αυτά ξενοδοχεία μέσα από την ειδική ενότητα του Blog, μοιράζοντας έμπνευση στο κοινό. Από την ενότητα αυτή δεν θα απουσιάζουν και τα σχετικά νέα του διαγωνισμού.

 

 Greeks Teach Hospitality: Η δράση εξωστρέφειας Greeks Teach Hospitality έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον της ξενοδοχειακής αγοράς, με τα επόμενα βήματά της να προδιαγράφονται ιδιαίτερα σημαντικά και δυναμικά. Για το λόγο αυτό, η ειδική ενότητα του blog θα κρατάει ενήμερο το κοινό σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση και θα δίνει την ευκαιρία συμμετοχής στις διάφορες ενέργειές της.

 

 Συνεργασία με Media: Επιλέγοντας τους κορυφαίους συνεργάτες του χώρου, θα φιλοξενούνται άρθρα επικαιρότητας από δημοφιλή media και δημοσιογράφους. Παράλληλα, θα παρουσιάζονται και απόψεις επαγγελματιών του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το 100% Hotel Show αφορά όλους τους Premium Επαγγελματίες του τουρισμού.

 

 

* Ο Νίκος Σ. Μοράντης, είναι υπεύθυνος για την ξενοδοχειακή και digital υπόσταση του 100% Hotel Show. Σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Customize Marketing, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού.