Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 21:04

Οι κάδοι, οι ανεμογεννήτριες και… ο Δήμαρχος!(video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Γράφει η Μαρία Ζαφείρκου

 

Με ένα έξυπνο και άκρως επίκαιρο θεατρικό, υποδέχθηκαν οι Φίλοι του Καρναβαλιού το Τριώδιο. Το θεατρικό που ετοίμασαν ήταν πετυχημένο, εύστοχο και σατίριζε την πραγματικότητα της Νάουσας.

 

Οι κάδοι, οι ανεμογεννήτριες, ακόμη και οι τρισδιάστατες διαβάσεις, ήταν τα «επίμαχα» θέματα που έβαλαν στο σενάριό τους οι φίλοι του καρναβαλιού. Η φαντασία, η επικαιρότητα και η καλή διάθεση κατάφεραν να βγουν στον κόσμο, που γέλασε πραγματικά με την ψυχή του. Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τον οποίο και σατίρισαν ενώ και ο ίδιος δεν παρέλειψε να μιλήσει ναουσαίικα, δείχνοντας την καλή και ταυτόχρονα αυτοσαρκαστική του διάθεση!

Κατόπιν, το λόγο πήρε η Βαγγελιώ Καράμπελα, πρόεδρος των φίλων καρναβαλιού και μαζί με τον Δήμαρχο, έκοψαν τη Βασιλόπιτα, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε και η καθιερωμένη πλέον πατινάδα, σηματοδοτώντας την έναρξη της Αποκριάς.

Στο θεατρικό συμμετείχαν Σοφία Βαρθολομαίου, Βάσω Μακρογιώργου, Γιώργος Φειδάντσης, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Τσαρνούχας, Γρηγόρης Καμτσικάς, Ηλίας Γιάννης, Φιλώτας Καμτσικάς, Άκης Βασιλείου, Γιώργος Καϊμάκης, Ανδρέας Αποστόλου και τα παιδιά Μιχαήλ Μπουγάς, Μένιος Γιάννης, Θοδωρής Παναγιώτου, Κάτια και Μαριλίτα Θεοδωροπούλου. Guest Star Γρηγόρης και Γιώργος Καμτσικάς.