Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 11:28

Ανακαλύψτε τη μαγεία του μόνιμου μακιγιάζ στο «Ελιξήριο»!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το μόνιμο μακιγιάζ με την τεχνική Micropigmentation δίνει τη μακροπρόθεσμη λύση σε ατέλειες όπως λεπτά φρύδια, άτονο βλέμμα ή χείλη. Η μέθοδος καθώς και το πεδίο εφαρμογής της τοποθέτησης των χρωμάτων στο δέρμα συμβάλλουν σε ένα ημιμόνιμο αποτέλεσμα διάρκειας 2-3 ετών.

 

Τονίζοντας το βλέμμα

Οι περισσότερες γυναίκες αλλοιώνουν το σχήμα των φρυδιών τους στην προσπάθεια τους να μείνουν πιστές στις τάσεις της μόδας. Έτσι αλλοιώνεται η πυκνότητα, το μήκος & το χρώμα των τριχών. Με την παροδο του χρόνου οι δομές των θυλάκων δεν αναπτύσσονται με τους ίδιους ρυθμούς. Χρησιμοποιώντας την τεχνική τρίχα - τρίχα γίνεται αναδιαμόρφωση του σχήματος και της πυκνότητας (χωρίς να αφαιρεθεί το φυσικό), ανόρθωση της εξωτερικής γωνιάς ή ολική αναδημιουργία του τόξου. Σε συνδυασμό με το μόνιμο μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών εμπλουτίζοντας το ήδη υπάρχον σχήμα επιτυγχάνεται ένα φυσικό & υπέροχο αποτέλεσμα! Αυτομάτως το βλέμμα αποκτά ζωντάνια & αρμονία σε σχέση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

Φυσικά τα χείλη

Πολλές Φορές τα χείλη μπορεί να έχουν ανομοιομορφίες όσον αφορά στο σχήμα, στη συμμετρία & στο χρώμα (είτε εκ γενετής, είτε από ουλές ή από επιχείλιο έρπη) . Με τις εξειδικευμένες μεθόδους tribal & crosses(ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης) επαναπροσδιορίζεται το σχημα & βελτιώνεται το χρώμα της μεμβράνης. Δημιουργείται ένα οπτικό εφέ αύξησης του όγκου & εμπλουτισμού του χρώματος δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας.

 

& η τελευταία πινελιά!

Ενισχύστε ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα επιλέγοντας να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας! Με τη μέθοδο lashextensionχαρίστε ένταση στο χρώμα, φυσική καμπυλότητα & extra μήκος με την προσθήκη μια προς μια τρίχας extension (διατηρώντας αναλλοίωτες τις Φυσικές μας βλεφαρίδες).

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Τι είναι το μόνιμο μακιγιάζ;

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια αναπτυσσόμενη διαδικασία εμφύτευσης χρωστικών στο δέρμα για τη δημιουργία ενός ημιμόνιμου κοσμητικού αποτελέσματος.

 

Γιατί να κάνω μόνιμο μακιγιάζ;

Το μόνιμο μακιγιάζ δίνει τη δυνατότητα να τονίσετε φυσικό και μακροπρόθεσμα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα από την καθημερινή περιποίηση. Λειτουργεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σε άτομα τα οποία έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, μαστεκτομή ή πάσχουν από αλωπεκία.

 

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η εφαρμογή είναι ημιμόνιμη. Δεν Φεύγει με τον καθαρισμό του προσώπου. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με την ηλικία, την ποιότητα & το ph του δέρματος, τα χρώματα μπορούν να γίνουν πιο απαλό. Το ρετουσάρισμα είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει ξανά & ξανά με χαμηλό κόστος.

 

Πόσο χρόνος απαιτείται για τη διαδικασία;

Η διαδικασία περίπου διαρκεί 1 ώρα ανάλογα με την περίπτωση.

 

Πονάει;

Γίνεται χρήση τοπικών αναισθητικών πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

 

Υπάρχει περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης;

Τα χρώματα δεν περιέχουν καθόλου μέταλλα, είναι ανόργανα και οργανικό γι' αυτό και υπάρχει μηδαμινή πιθανότητα για αλλεργική αντίδραση. Ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστεί μια επιδερμική δοκιμή 48 ώρες πριν την εφαρμογή.

 

Μπορώ να διαλέξω σχήμα και χρώμα που επιθυμώ;

Βεβαίως! Στο δοκιμαστικό διαλέγετε χρώμα και σχήμα πριν να γίνει η εφαρμογή! Έχετε λοιπόν τη δυνατότητα να διαλέξετε ποιό χρώμα είναι αυτό που ταιριάζει στο δικό σας τύπο μέσα από μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων καταρρίπτοντας την αντίληψη ότι ο αριθμός των χρωμάτων είναι πολύ περιορισμένος! Ο δικός μας ρόλος είναι καθαρά συμβουλευτικός.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού και ενημερωθείτε αναλυτικά! Ανακαλύψτε το δικό σας ιδανικό μόνιμο μακιγιάζ μέσα από ένα δοκιμαστικό χωρίς καμιά επιβάρυνση! Πρόκειται για το πρόσωπο σας γι ' αυτό να είστε απαιτητικές στην έρευνα αγοράς!

 

Ινστιτούτο αισθητικής «Ελιξήριο»

Εληάς 9 – Βέροια

Τηλέφωνο για ραντεβού 2331021019