Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 19:19

Βράβευση αθλητών και κοπή βασιλόπιτας της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Την Κυριακή  20/1/2019  στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα της Ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ « Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ» έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2018 . Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν : Καϊσίδου Σοφία, Ιωάννου Ιωάννα , Λογδανίδης Κώστας , Λογδανίδου Ιλζε, Στεφανής Γιώργος, Ευδοξία Λίγγου, Εξηντάρας Γιώργος, Σαραντινός  Σαράντης,  Ιωάννου Πηνελόπη,  Δραγουμάνου Βάσω, Θανάσης Κασαπίδης, Σπύρος Μπιλιούρης ,  Ελπίδα Λίγγου, Κυριακή Νέγρου, Χρήστος Νικόλλι, Γιάννης Κοσμαρίκος.

      Αξίζει  να σημειωθεί  ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών  στο 2018, η  Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 33η θέση  ανάμεσα σε 350 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την 2η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς.

     Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από την ακαδημία του στίβου τους μικρούς αθλητές:  Ζωή Καζεπίδου, Αναστασία Στόιου, Ειρήνη Δολδούρη, Αθανάσιος Μαμούρης, Ελένη Ευθυμιάδου , Βασιλική Τζουβάρα  και από την αγωνιστική ομάδα τους: Κάτια Μάκη,Πίπιλα Έλλη, Ταρπάνη Ελεάνα, Αναστάσης Μπρούβαλης   και Μπόσι Μαρία.

    Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας κ.Στέλιος Δάγγας,  η συνεργάτης ψυχολόγος του συλλόγου Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Νάουσας κ. Άννα Ασλανίδου .

  Ο σύλλογος έχει την υποχρέωση να ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας  ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ  ’’ Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ’’ για την  παραχώρηση του χώρου , δείχνοντας  έμπρακτα  ότι αναγνωρίζουν και στηρίζουν  το έργο του συλλόγου.

 

Από τη Γυμναστική Ένωση Νάουσας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"