Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 17:58

Τα νέα του Ε.Ο.Σ. Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βόρεια Περιφέρεια Παμπαίδες/Παγκορασίδες

Μετάλλια και επιδόσεις των μικρών μας αθλητών!
Στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανήλιου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βόρειας Περιφέρειας Αλπικού Σκι στην κατηγορία Παμπαίδων ,Παγκορασίδων από τις 9 εώς τις 10 Φεβρουαρίου. Οι μικροί αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αποδεικνύοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.
Στην κατηγορία των αγοριών μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Απόστολος Τάνης κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια τις δύο μέρες των αγώνων .
Στα ίδια αγωνίσματα ο Κων/νος Τζέπος τερμάτισε στην τέταρτη θέση την πρώτη μέρα  ενώ κέρδισε το αργυρό μετάλλιο τη δεύτερη αντίστοιχα, ενώ ο Κων/νος Τάνης τερμάτισε στην έκτη και πέμπτη θέση.
Στην κατηγορία των κοριτσιών η Ζωή Ζιαμπάκα  κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση την πρώτη μέρα και την τέταρτη θέση την επόμενη, ενώ και η Αμαλία Μπιλιούρη τερμάτισε στην έκτη θέση.

Βαλκανικό Κύπελλο Σερβία

Διπλή χαρά για την επιτυχία των αθλητριών του ΕΟΣ Νάουσας !!!!!
Στη Σιένιτσα της Σερβίας πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Κύπελλο από τις 9 έως 11 Φεβρουαρίου.
Οι αθλήτριες Γωγώ Νιμπίτη και Στελλίνα Γιαννακοβίτη αγωνίστηκαν στα 5 km τρείς συνεχόμενες μέρες. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό αφού απέσπασαν 2 Χάλκινα μετάλλια η Γωγώ και 1 η Στελλίνα κάνοντας παράλληλα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών fis 130 και 132 αντίστοιχα!

 

Από τον Ε.Ο.Σ.  Νάουσας