Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 10:17

Θάνατος 17χρονου ποδοσφαιριστή της Χαρίεσσας – κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε πένθος έχει πέσει  το ποδόσφαιρο της Ημαθίας, η Νάουσα και ολόκληρος ο Νομός μετά τον απροσδόκητο θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή της Χαρίεσσας Χρήστου Πετρίδη, ο οποίος κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Χαρίεσσα – Μελίκη, το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με τη Μελίκη, ο 17χρονος , ο οποίος  είχε αποκτηθεί  με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο από τη Νάουσα, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για να κρατηθεί στη ζωή, τόσο από τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση όσο και από τον αδερφό του προπονητή της Μελίκης, Βασίλη Ντάμτσιο (δουλεύει στο ΕΚΑΒ) που ήταν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νάουσας. Μετά από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου Νάουσας που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τύχει καλύτερης μηχανικής υποστήριξης.

Δυστυχώς  όμως τελικά, η Νάουσα και η Ημαθία, θρηνούν τον χαμό  του νεαρού ποδοσφαιριστή  αφού ο Χρήστος Πετρίδης, κατέληξε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συγγενείς του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...

 

 

Πληροφορίες από: www.kerkidasport.gr