Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

 
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 11:26

2ο Νάουσα Βέρμιο Trail

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα από την συνολική προσπάθεια του Δήμου Νάουσας του Νάουσα Βέρμιο trail εθελοντών Φίλοι του Καρναβαλιού, Γ.Ε.Ν. Νάουσας του Λυκείου Ελληνίδων και άλλων Συλλόγων, τους πάρα πολλούς χορηγούς που τους ευχαριστούμε και πάλι, πραγματοποιήθηκε ο 1ος ορεινός αγώνας με μεγάλη επιτυχία.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία του 2ου Νάουσα Βέρμιο trail που θα διεξαχθεί στο Άλσος του Αγίου Νικολάου 15 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας έχει τρείς διαδρομές 1,2 10 24 χλμ..

Στόχος μας μέσα από όλα αυτά και από το όμορφο βουνό μας, να προσελκύσουμε αρκετούς δρομείς και συνοδούς από όλη την Ελλάδα.

Τυχόν εθελοντές που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας να περάσουν από τα καταστήματα Τre jolie Mάντσου Ελένη τηλ. 2332028555

Παρίζας Υποδήματα 2332024800.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"