Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 15:14

ΠΑΟ Παλατιτσίων – ΦΑΣ Νάουσα 0-6: Την Τετάρτη φιλικό εκτός με Αλμωπό Αριδαίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με νίκη επί του ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ με το ευρύ  6-0, σε αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (9-9) στα Παλατίτσια.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2΄με κοντινό πλασέ του Νίκου, ενώ με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι Ναουσαίοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα μετά από ωραία προσπάθεια του Χατζόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και έλεγξαν τον ρυθμό χωρίς να απειληθούν από τους γηπεδούχους και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Νίκου (32΄) και Ζούρκο (39΄) διαμορφώνοντας το 0-4 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους «κυανόλευκους» να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα και να πετυχαίνουν άλλα δύο γκολ με τον Μαντώ (75΄) και τον Νίκου (79΄).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟ Παλατίτσιων (Φ. Παπαδόπουλος): Τότσκας, Μοσχόπουλος, Κακαγιάννης, Χαλίλι (53΄ Ταχτάτζης), Τσαπράνης, Κακαγιάννης Σ., Δαλλόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόβας (26΄Κωτούλας), Τσαπράνης Θ., Κακαγιάννης Β.   

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ (Δ. Χριστοφορίδης): Νομικός, Ζούρκος (55΄ Καψάλης), Μαντώς, Γιαννόπουλος (46΄ Ντινόπουλος), Δίντσης, Μουρατίδης, Νίκου, Μουρίκι (37΄Τόσιος), Κυζιρίδης, Χατζόπουλος (73΄Μτσεντλεσβίλι), Παντζαρτζίδης.

Διαιτητής Παυλίδης, με βοηθούς τους Χαλατζιούκα και Ιασωνίδη.  

 

Συνεχίζοντας την προετοιμασία της και αξιοποιώντας την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (σ.σ. από 17-9 μεταφέρεται την 1-10), η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης (13-9) φιλικό αγώνα εκτός έδρας με την ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας.

 

Από τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ