Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

 
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 21:03

29η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στα Μετέωρα έγινε η 29η Πανελλήνια αναρριχητική Συνάντηση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης , με συμμετοχή εκατοντάδων αναρριχητών , οι οποίοι απόλαυσαν το μοναδικό τοπία αλλά και τις πολλές και διαφόρων δυσκολιών διαδρομές  για αναρρίχηση ,που υπάρχουν στην περιοχή.

  Κατά το διάστημα που διήρκησε η Πανελλήνια αναρριχητική Συνάντηση ( 16 και 17 Σεπτεμβρίου )έγινε παρουσίαση προϊόντων από διάφορες εταιρίες του χώρου  , οι αναρριχητές αντάλλαξαν απόψεις ,ενώ το βράδυ του Σαββάτου έγινε και η κεντρική εκδήλωση από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ο.Α. κ. Δημήτριο Γεωργούλη , τον πρόεδρο της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας κ. Άρη Μητρονάτσιο και τον αντιδήμαρχο κ. Κωσταντίνο Ράντο , που χαιρέτησαν την εκδήλωση( στο κάμπινγκ « Βράχος» στο Καστράκι).

 Από την πόλη μας και το ορειβατικό τμήμα του  Ε.Ο.Σ. Νάουσας πήρε μέρος ο κ. Γεώργιος Καισαρίδης ο οποίος την Κυριακή αναρριχήθηκε στους βράχους των Μετεώρων .

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"