Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 13:13

Σε Διεθνές Σεμινάριο στη Γερμανία ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με τη συμμετοχή 140 περίπου διαιτητών, προπονητών αλλά και αθλητών από 30 χώρες του πλανήτη πραγματοποιήθηκεκατά το τριήμερο 23, 24 & 25 Νοεμβρίου το 31ο Διεθνές Σεμινάριο Διαιτησίας (InternationalUmpireCourse- I.U.C.) στην πόλη MiesbachτηςΓερμανίας.

Για τρεις ημέρες οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν σε επαγγελματικά πρότυπα από τα υψηλόβαθμα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Διαιτησίας. Η Ελληνική διαιτησία έδωσε το παρόν στο υψηλών απαιτήσεων σεμινάριο, με τους Εκπαιδευτές των Αθλητικών Συλλόγων «Τέτραθλον» Νάουσας και Ημαθίας,Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DANκαιΓιαλαμά Ιωάννη 5 DANαντίστοιχα.

Ήταν το δεύτερο Διεθνές Σεμινάριο Διαιτησίαςγια τονΔημητριάδη Παναγιώτη (το πρώτο το 2013 στο Benidormτης Ισπανίας) ο οποίος είναι πανέτοιμος για το μεγάλο βήμα στην διεθνή του καριέρα. Οι στόχοι μετά την επιτυχημένη παρακολούθηση του 31ου I.U.C. είναι πλέον να αποκτήσει το ανώτατο διεθνές δίπλωμα «UmpireA»και να επιλεγεί στην ομάδα των διαιτητών για το ερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2019.

 

Για το Γραφείο Τύπου