Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 10:33

Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε με επιτυχία κατά το διήμερο 8 & 9 Δεκεμβρίου το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Πανοράματος του Δημαρχείου Πυλαίας - Χορτιάτη και τελούσε υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας. Στις εργασίες του συμμετείχαν 200 περίπου καθηγητές και φοιτητές του χώρου της Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ειδικές εισηγήσεις, στρογγυλές τράπεζες,έξι εξειδικευμένα σεμινάρια και οκτώ ενότητες επιστημονικών ανακοινώσεων.

Στα πλαίσια της διαρκούς επιστημονικής του κατάρτισης, τις εργασίες παρακολούθησε ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» ΝάουσαςΔημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, ενεργό μέλος της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Τα θεωρητικά - διαδραστικά σεμινάρια σχετικά με τις στρατηγικές εξάσκησης προσοχής και αυτοσυγκέντρωσης σε όλα τα σπορ, την αξιολόγηση της βιολογικής απόδοσης του ανθρώπου και το Εθνικό Πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών Σχολικής ηλικίας και Εκπαιδευτικών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, εμπλούτισαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες του.

 

Για το Γραφείο Τύπου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"