Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 20:23

Προσκεκλημένος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο νησί της Κύπρου βρέθηκε από 26 μέχρι 30 Δεκεμβρίου για επαγγελματικούς λόγους ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Παναγιώτης Δημητριάδης 5 DANμετά από σχετική πρόσκληση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας.

 Τον Ναουσαίο Εκπαιδευτή υποδέχτηκε θερμά στην πόλη της Λεμεσού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλέξανδρος Ναζίρης 6 DANγνωρίζοντας τον σε μέλη και αθλητές του τοπικού Συλλόγου. Κατά το διάστημα της εκεί διαμονής του, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τόπους μεγάλου ιστορικού ενδιαφέροντος και φυσικά να συμμετάσχει σε προπονήσεις μαζί με Κύπριους και ξένους αθλητές. Μάλιστα, σε μία από αυτές, είχε την ευκαιρία να διδαχτεί από τον Άγγλο GrandMasterDonatoNardizzi9 DANμε τον οποίο συνδέονται φιλικά από τον Νοέμβριο του 2015, οπότε και είχαν συναντηθεί σε Διεθνές Σεμινάριο Προπονητικής στο Tampereτης Φινλανδίας. Ο Εκπαιδευτής μας αποχαιρέτησε με τις καλύτερες εντυπώσεις την Κύπρο και δέχτηκε νέα πρόσκληση για τον ερχόμενο Απρίλιο οπότε είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τριήμερο σεμινάριο προπονητικής στην πόλη της Πάφου.

 

Για το Γραφείο Τύπου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"