Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 14:53

Να γνωστοποιήσουν οι επικεφαλής των δυο βαθμίδων της τοπικής αυτοδιοίκησης τη θέση τους για το θέμα των αιολικών «πάρκων» στο Βέρμιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το συντονιστικού του SOS Βέρμιο  μας απέστειλε την επιστολή που συντάχθηκε και κοινοποιήθηκε  δημόσια  επί προσωπικού στους επικεφαλής και των δύο (2) βαθμίδων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι συντονιστές «Ζητούμε το αυτονόητο. Να γνωστοποιήσουν ΆΠΑΝΤΕΣ την θέση τους, ΞΕΚΑΘΑΡΑ, για το θέμα των αιολικών "πάρκων" στο Βέρμιο και για το αν προτίθενται να υπερασπιστούν την απόφαση του 2018 για "ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ  στο Βέρμιο».

 

Η επιστολή

 

«Το τεράστιο ζήτημα της εγκατάστασης του φαραωνικού αιολικού «πάρκου» στο ΒΕΡΜΙΟ ανά πάσα στιγμή θα φέρει άπαντες αντιμέτωπους με την ιστορία. Από το 2011 που ξεκίνησε τη δράση της η συλλογικότητα «SOS Βέρμιο» έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους το μέγεθος της καταστροφής που επίκειται από την πιθανή εγκατάσταση επιπλέον αναρίθμητων ανεμογεννητριών στο Βέρμιο καθώς και το μέγεθος της αυτΑΠΑΤΗΣ της ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ. Οι πάμπολλες υφιστάμενες «ενεργές» άδειες καθιστούν άτυπα το ΒΕΡΜΙΟ Περιοχή Αιολικής Προτεραιότητας (ΠΑΠ) και μας φέρνουν αντιμέτωπους με την ολοκληρωτική καταστροφή.

 

Ως υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο της Νάουσας σας καλούμε να ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ στον λαό της πόλης για το υψίστης σημασίας θέμα αυτό. Σας καλούμε να πάρετε ξεκάθαρη θέση στα κάτωθι ερωτήματα:

  1. Ποιά η γνώμη σας για το ζήτημα μιας επικείμενης εγκατάστασης πρόσθετων ανεμογεννητριών στα όρια του δήμου μας;
  2. Θα υπερασπιστείτε το μεγάλο «ΟΧΙ» του Δημοτικού Συμβουλίου τον Φλεβάρη του 2018 για περαιτέρω εγκατάσταση ανεμογεννητριών και με ποιον τρόπο;
  3. Θα συνταχθείτε με τον λαό της πόλης σε δυναμικό, μαζικό αγώνα αν οι καταστάσεις το απαιτήσουν; Θα ηγηθείτε αυτού ως «πρώτος πολίτης» της πόλης μας;

 

Σας καλούμε να απαντήσετε με Θάρρος και Ειλικρίνεια στον λαό της πόλης που αγωνιά. Οι 2000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ συνειδητοποιημένων και ενημερωμένων πολιτών είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον όλων μας!».

 

Το συντονιστικό του SOS Βέρμιο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"