Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 15:27

Ξεκίνησε η νέα χρονιά για το ΥΦΑΔΙ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά στο Υφάδι, με αγιασμό που τέλεσε ο π. Νικόλαος Παπαθεοδώρου.

Η εθελόντρια Πόπη Νικούση, αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στο Υφάδι από το 2000, χάρη στην αγάπη των Ναουσαίων και χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση εστιάζοντας στον νέο μεγάλο στόχο, την ίδρυση και λειτουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης,  την μοναδική επιστημονικά και κοινωνικά τεκμηριωμένη απάντηση στην αποϊδρυματοποίηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό των ΑμεΑ, μετά τον θάνατο των γονέων.

Η Πρόεδρος Ευγενία Ζάλιου, καλωσόρισε θερμά τους παραβρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά, ευχαριστώντας τους εθελοντές, χωρίς την παρουσία των οποίων το Υφάδι δεν θα μπορούσε να προσφέρει στήριξη, κατάρτιση, εκπαίδευση, ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση στα μέλη του.

Μέλη, γονείς, εθελοντές, Δ.Σ. και φίλοι, μαζί με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, την Πρόεδρο του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Στέλλα Αραμπατζή και την Δημοτική Σύμβουλο κ. Άννα Βασιλειάδου,  αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη ενσυναίσθηση και ευαισθησία, χωρίς αποκλεισμούς αλλά με πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης για όλους.

 

Το πλούσιο μπουφέ που ακολούθησε επιμελήθηκαν οι γονείς των μελών, ενώ οι ζωγραφιές που δόθηκαν δώρα στους εθελοντές, ήταν έργα του καλλιτέχνη ζωγράφου του Υφαδιού, Βασίλη Παπαδόπουλου.