Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 14:45

Φροντιστήρια Γεωργαντά στη Νάουσα, οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα Φροντιστήρια Γεωργαντά προσφέρουν όλα τα μαθήματα για ολους τους προσανατολισμους με την γνωστή,μεθοδική καθοδήγηση που οδηγεί σε σίγουρη επιτυχία.

Τα Φροντιστήρια  Γεωργαντά λειτουργούν στη Νάουσα Ημαθίας, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα διδασκαλίας και ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους φέρνουν πρώτους τους μαθητές τους, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλήνιες εξετάσεις σε όλες τις κατευθύνσεις (θεωρητική, θετική και τεχνολογική).

 

Έμπειρο επιτελείο καθηγητών διδάσκει τα μαθήματα όλων των προσανατολισμών, με υπευθυνότητα και συνέπεια για τη σωστή καθοδήγηση των μαθητών.

Δυνατότητα ιδιαίτερων / κλειστών τμημάτων.

Προσανατολισμοί Ανθρωπιστικών Σπουδών, Θετικών Σπουδών, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι προσεγμένες και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, και πλήθος εποπτικών μέσων, αποτελούν πρότυπο εγκαταστάσεων.

  Το κατάλληλα επιμορφωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο σταθερό εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό στέκεται δίπλα στους μαθητές, ενισχύοντας στο μέγιστο τις δυνατότητες τους.

Φροντίζουμε ώστε οι αίθουσες διδασκαλίας να είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να δημιουργείται ευχάριστο περιβάλλον που βοηθά το έργο τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών.

Φροντίζουμε ώστε τα τμήματα να είναι ολιγομελή.

Οργανώνουμε συχνές ενημερώσεις γονέων όπου οι γονείς μπορούν να πληροφορηθούν για την επίδοση των παιδιών τους και σε συνεργασία με τη διεύθυνση και τους καθηγητές να λύσουν τυχόν προβλήματα ή δυσκολίες.

Τα  Φροντιστήρια Γεωργαντά με την πάροδο των χρόνων και έχοντας αποκτήσει την απαιτούμενη πείρα,  κατάφεραν να δημιουργήσουν τη δική τους εκπαιδευτική πρόταση και να προσελκύσουν καθηγητές που διακρίνονται για τις υψηλές τους φιλοδοξίες, τη θέληση για ανανέωση, και την ανάγκη να υιοθετήσουν τα νέα εκπαιδευτικά πρότυπα της εποχής μας.

Καθηγητές ανήσυχοι και υπεύθυνοι, που αναζητούν το καινούργιο και προσπαθούν να προσφέρουν στους μαθητές τους την ουσιαστική γνώση.

Τα Φροντιστήρια  Γεωργαντά επενδύουν  στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αναβαθμίζοντας  τους σπουδαστές  σε πετυχημένους φοιτητές

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας μια θέση στο ελληνικό πανεπιστήμιο, στη σχολή της επιλογής τους

να τους προσανατολίσουμε σωστά ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή, σε σχέση με τις ικανότητές τους αλλά και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας

να συμβάλουμε στην παραγωγή πολλών και σημαντικών Ελλήνων επιστημόνων και στη δημιουργία προϋποθέσεων παραμονής τους στην Ελλάδα

 

Πλατεία Καρατάσου 8 - Νάουσα

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2332028337, 6974730460.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα