Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 09:50

:«SALSA –Small farms, small food businesses and sustainable food and nutrition security»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Νάουσας – Ημαθίας είχε τη χαρά και την τιμή να συναντηθεί με τον Επίκουρο Καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Γούσιο, με αφορμή τη διενέργεια του Ερευνητικού Προγράμματος :«SALSA –Small farms, small food businesses and sustainable food and nutrition security», ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα στα πλαίσια του Horizon 2020, στο οποίο εμπλέκονται 12 Ευρωπαϊκές και 5  Αφρικανικές χώρες. Το ερευνητικό  αυτό  πρόγραμμα εξετάζει  τη συμβολή  των  μικρών  γεωργικών εκμεταλλεύσεων  και  των μικρών  επιχειρήσεων  τροφίμων,  στη διατροφική ασφάλεια και μια από τις περιοχές που θα συμμετάσχουν ερευνητικά και θα εξετασθούν είναι και η περιφερειακή ενότητα της Ημαθίας!

Σε επόμενη φάση του προγράμματος θα χρειαστούν αναλυτικότερες συζητήσεις, μέσα από εξειδικευμένες συναντήσεις (Focus groups), για τα θέματα τα οποία έχουν συζητηθεί συνοπτικά στην αρχική φάση του προγράμματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση αυτής της, πολύ σημαντικής για τον αγροτικό τομέα της περιοχης μας, δράσης.

 

                                                Για το ΚΕΠΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ

 

               Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γ. Γραμματέας

 

           Νικόλαος Βαρβέρης                                                             Νικόλαος Καμπούρης

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"