Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 20:03

«Δημιουργία Γένους Θηλυκού»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων με τίτλο «Δημιουργία Γένους Θηλυκού» ξεκινά ο Δήμος Νάουσας, με δωρεάν υπηρεσίες εκμάθησης δεξιοτήτων, επιμόρφωσης και προγραμμάτων κοινωνικής στήριξης, για γυναίκες ηλικίας 30-70 ετών του Δήμου μας, διάρκειας 10 συνεδριών.

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι πρώτες δραστηριότητες του προγράμματος που αφορούν:

Κέντημα

Ελάτε να διασκεδάσουμε μαθαίνοντας να κεντάμε απλές αλλά και δύσκολες βελονιές. Βελονιές βγαλμένες από την παράδοσή μας ή ξενόφερτες, βελονιές με τις οποίες θα μεταμορφώσουμε το πανί και θα στολίσουμε τα σπίτια μας!

Τα μαθήματα κεντήματος απευθύνονται σε αρχάριες και μη.

Ημέρα & Ώρα Συνάντησης: Tετάρτη 6-8μμ, πολυχώρος πολιτισμού ΄Χρ. Λαναράς΄ (αίθουσα Βέτλανς).

Πλέξιμο

Ελάτε να πλέξουμε ό,τι βάζει ο νους σας, πουλόβερ ή ζακέτες για μικρούς και μεγάλους. Ρούχα κάθε λογής που είδατε ή φανταστήκατε. Και ακόμη καλτσάκια, τερλίκια και άλλα ανάλογα των επιδόσεων σας!

Τα μαθήματα πλεξίματος απευθύνονται σε αρχάριες και μη.

Ημέρα & Ώρα Συνάντησης: Παρασκευή 6-8μμ πολυχώρος πολιτισμού ΄Χρ. Λαναράς΄ (αίθουσα Βέτλανς).

 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή σε ένα ή περισσότερα τμήματα επιμόρφωσης ή δεξιοτήτων η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη. Η δομή δεν δεσμεύεται για αλλαγές στο πρόγραμμα (π.χ. αύξηση, περιορισμό ή κατάργηση τμήματος όταν η συμμετοχή δεν είναι ικανοποιητική καθώς και για την αλλαγή των εκπαιδευτών).

Διεύθυνση Δημαρχίας 30, 2ος όροφος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας-Δήλωσης Συμμετοχής : 2332350371, προθεσμία υποβολής αιτήσεων Δευτέρα 10/7/2017

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"