Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 14:08

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα "Εγκαίνια του Αρχαίου Θεάτρου της Μίεζας κατά την εκδήλωση της Πανσελήνου"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα εφαρμοστούν στην ασφαλτοστρωμένη οδό που οδηγεί στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας.  Αφορούν στο τμήμα από τη συμβολή της οδού με την Επαρχιακή οδό Βέροιας - Σκύδρας και σε μήκος 900 μέτρων περίπου, μέχρι το προτεινόμενο σημείο αναστροφής μετά τη διασταύρωση προς το θέατρο.

 Θα επιτρέπεται η στάθμευση στη δεξιά πλευρά της οδού, με κατεύθυνση από την Επαρχιακή οδό προς το Αρχαίο Θέατρο όπου και θα τοποθετηθούν σήματα Π-31 (χώρος επιτρεπόμενης στάθμευσης) κατά μήκος της οδού. Επιπλέον θα βρίσκονται  : ένα άτομο επί της Επαρχιακής οδού το οποίο θα ρυθμίζει την κυκλοφορία και δύο άτομα τα οποία θα ρυθμίζουν τις θέσεις στάθμευσης κατά μήκος της οδού. Στη συμβολή της οδού αυτής με το χωματόδρομο που οδηγεί στο χώρο του Θεάτρου, θα τοποθετηθούν πλαστικές μπάρες τύπου newjersey, με σκοπό την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων προς το χώρο του θεάτρου και τη διευκόλυνση της προσέλευσης και αποχώρησης πεζή των θεατών. Η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Νάουσα προς το Αρχαίο Θέατρο, στη θέση Πλακένια, θα απαγορευθεί. Αυτό θα επιτευχθεί με την ύπαρξη ατόμου το οποίο θα οδηγεί τα οχήματα προς την Επαρχιακή οδό Βέροιας - Σκύδρας μέσω Κοπανού. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, και σε χώρο 150 μέτρων πιο πάνω από την είσοδο του θεάτρου, όπου υπάρχει φυσική διαπλάτυνση, θα επιτρέπεται η αναστροφή των οχημάτων, για να κατευθυνθούν προς την Επαρχιακή οδό Βέροιας - Σκύδρας. Η κυκλοφορία προς Νάουσα, από την περιοχή "Πλακιένια", θα διεξάγεται πλέον κανονικά.

Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 20:00 έως τις 00:30 τη Δευτέρα 7 Αυγούστου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"