Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 
 

 

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 08:52

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το τριήμερο 15 – 17 Μαρτίου 2018, 48 μαθητές της ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του 3ου Γυμνασίου Νάουσας μαζί με τον διευθυντή και δύο καθηγητές συμμετείχαν σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε περιοχές της Ανατολική Μακεδονίας και Θράκης με ιδιαίτερο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.

 Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στον υγρότοπο της λίμνης Κερκίνης, όπου γνώρισαν από κοντά πολλά σπάνια υδρόβια μεταναστευτικά πουλιά, το σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών, το δέλτα του ποταμού Νέστου, όπου περπάτησαν στις όχθες του, την λιμνοθάλασσα Βιστωνίδα, το Δέλτα του ποταμού Έβρου, όπου ξεναγήθηκαν και παρακολούθησαν ενημερωτικό πρόγραμμα, το Δάσος της Δαδιάς, όπου ενημερώθηκαν για τα σπάνια αρπακτικά που διαβιούν σ’ αυτό και τα παρατήρησαν με ειδικά τηλεσκόπια. Επίσης ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη της Ξάνθης, στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου και περπάτησαν στις πρωτεύουσες των νομών της Θράκης, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"