Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 20:36

Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για τα 3-5 Πηγάδια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόφαση ματαίωσης του διαγωνισμού μακροχρόνιας μίσθωσης του Ορεινού Θερέτρου των 3-5 Πηγαδιών έλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Απριλίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νάουσας.

Οι λόγοι της ματαίωσης αφορούν στην πλήρη διασφάλιση του Δήμου, του διαγωνισμού και του πιθανού εκμισθωτή, από συνεχιζόμενες καταγγελίες προερχόμενες από συγκεκριμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Καταγγελίες που οδήγησαν στην πρωτοφανή επιστολή παράκλησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς το Δήμο Νάουσας να λάβει εκ νέου την αρχική απόφαση για διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού, λόγω υποτιθέμενης πλημμελούς πρόσκλησης συγκεκριμένων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι υπηρεσίες του Δήμου και η Διοίκηση θα μεριμνήσουν ώστε ο διαγωνισμός να επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να ολοκληρωθεί ο αρχικός σχεδιασμός.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"