Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 14:02

Επίσκεψη του ΣΔΕ Νάουσας στην Παλαιά Μητρόπολη και το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, επισκέφτηκαν την Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας, έναν από τους μεγαλύτερους μεσοβυζαντινούς ναούς των Βαλκανίων που παρουσιάζει ομοιότητες στο σχήμα με τον παλαιοχριστιανικό ναό του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

 Έπειτα, μετέβησαν στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας, που στεγάζεται από το 2002,στον υδροκίνητο αλευρόμυλο του Στέργιου Μάρκου, όπου θαύμασαν τη σπάνια συλλογή της μόνιμης έκθεσης. Συνοδευόμενοι από τον αρχαιολόγο κύριο Χατζηιωαννίδη Αλέκο ξεναγήθηκαν από την κυρία Χειμωνοπούλου Μαρία, αρχαιολόγο και υπάλληλο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας. Το Σ.Δ.Ε. Νάουσας ευχαριστεί θερμά τον κ.  Χατζηιωαννίδη και την κ. Χειμωνοπούλου για την πολύτιμη συμβολή τους σε αυτή τη δράση του σχολείου μας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"